Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Завод відвідали майбутні архітектори

14 травня компанія Eskaro організувала екскурсію на підприємство для майбутніх архітекторів.
Можливість побачити завод Eskaro зсередини була надана студентам архітектурно-художнього факультету Одеської державної архітектурно-будівельної академії (ОДАБА).

Студентам розповіли про історію заводу, його роботу та плани на майбутнє.

Екскурсія розпочалася зі складу, де можна було ознайомитися з впровадженої на підприємстві системою зберігання, обліку і транспортування товарів.
 

Великий інтерес у молодих людей викликала організація виробництва: вони були вражені рівнем модернізації і автоматизації виробничого процесу.
 

Студенти ознайомилися і з роботою лабораторії, де їм розповіли, як розробляються нові продукти і рецептури і як контролюється якість продукції на кожному етапі виробництва.
 

Екскурсія завершилася відвідуванням Школи фарб. Тут студентам розповіли про основні продукти, що виробляються компанією, специфіку і тонкощі їх застосування, а також продемонстрували зразки використання (нанесення) інтер'єрних та фасадних фарб, структурних матеріалів та інших видів продукції.

Студенти залишилися задоволені екскурсією, отримана інформація була цікавою та пізнавальною і, що найважливіше, дійсно для них корисною.

Компанія Eskaro висловлює подяку профкому студентів ОДАБА.