Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

З Днем Конституції України!

Вітаємо з Днем Конституції України!

Від імені всієї команди Лакофарбового заводу ESKARO хочемо висловити щирі вітання зі святом, яке символізує важливість прав та свобод кожного громадянина нашої прекрасної країни.

Конституція – це основний документ України, який визначає як побудована наша країна, захищає права людини і гарантує розвиток демократії. Вона є фундаментом нашого суспільства, яке прагне до свободи, справедливості та прогресу. Все це стає зрозумілим з самих перших статей конституції: "Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю."

Сьогодні ми відзначаємо день, коли український народ підтвердив свою віру в демократичні цінності та віддалився від минулого, де права і свободи були обмеженими. Цей день нагадує нам про те, як важливо бути єдиною сім'єю, яка прагне до розвитку, миру та процвітання.

Компанія Eskaro пишається своїм внеском у становлення та розвиток нашої країни. Ми прагнемо до інновацій, творчості та якості у всіх наших зусиллях. Спільно ми створюємо краще майбутнє для України.

Нехай День Конституції стане чудовим приводом для патріотичних роздумів, почуття єдності та віри у світле майбутнє. Бажаємо всім українцям здоров'я, злагоди, успіхів у всіх починаннях та невичерпної енергії для будівництва мирного та процвітаючого суспільства.

З повагою,
Колектив Лакофарбового заводу Eskaro.

3.png