Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

З Днем Державності України!

Вітаємо всіх патріотів народу, палких захисників України та просто добрих друзів нашої незалежної держави зі святом - День української державності!

Це зовсім нове свято, яке запровадили у нашій державі з 2021 року. Справа в тому, що воно об'єднує собою дві історичні події.
Наша державність бере відлік від 482 року, коли, згідно легенді, князем Києм, його братами Щеком і Хоривом та сестрою Либідь, був заснований Київ. Рік був обраний не даремно, адже Київ - це саме те місце, звідки все почалось для Київської Русі, а згодом і для України.
А так як ми не знаємо достеменно у який саме день вони це зробили?! Тому що мало археологічних даних, та і виникає питання, від якої події рахувати?! Від наміру, чи першого каменю або дошки яку заклали у будову, а може взагалі якоїсь іншої події..?!

То для цього обрали ще одну визначну дату - День Хрещення Київської Русі. Також значуща подія для нашої держави. Цим кроком вони об'єднали вірян та людей світських, даючи змогу нам усім об'єднатись не зважаючи на нашу віру та переконання.

Тому тепер, 28 липня 2023 року ми відзначаємо 1541 річницю Української державності! 

Ми не знаємо як Ви будете його святкувати, але ми впевнені, що ви з легкістю зможете додати власний колір та заряд позитиву. Бо саме так ми будемо підтримувати свою державність міцною та непохитною.
Den_derjavnosti.png