Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Розширення асортименту

Компанія "Ескаро Колор" рада повідомити про розширення асортименту і пропонує Вашій увазі двокомпонентну еластичну гідроізоляцію для зовнішніх і внутрішніх робіт: Aquastop Hydro 2К.
Це гідроізоляція, виготовлена з використанням найсучасніших, а головне — безпечних як для людини, так і для довкілля технологій.

 Aquastop Hydro 2k застосовується для створення суцільної безшовної обмазувальної гідроізоляції під плитковим облицюванням у вологих приміщеннях (кухнях, туалетах, ванних кімнатах, душових та ін.), на балконах і терасах. Може використовуватися в системах підлог із підігрівом, а також для гідроізоляції зовнішніх стін підвалів і фундаментів від ґрунтових вод.
Ця гідроізоляція стійка до УФ випромінювання. При невеликих механічних навантаженнях її можна використовувати як фінішне покриття.

 Треба зауважити, що Aquastop Hydro 2k призначена для об'єктів, що постійно зазнають впливу значних динамічних навантажень і підвищеного тиску води, наприклад, басейнів, колодязів і спеціальних резервуарів, зокрема з питною водою. Гідроізоляція стійка до хлорованої води. Завдяки вмісту спеціального високоміцного армувального фіброволокна, вона надійно захищає від протікання води навіть під тиском.

 Aquastop Hydro 2k має відмінну адгезію (прилипання) до різних будівельних поверхонь, може наноситися методом напилення. Не спричиняє корозії сталі, запобігає висолюванню, гальмує процес карбонізації бетону. Паропроникність гідроізоляційної плівки забезпечує висихання відволожених конструкцій. Після висихання гідроізоляція створює шорстку плівку на поверхні й забезпечує гарну адгезію клейових засобів для облицювальної плитки.
Гідроізоляційна плівка має гарну еластичність на вигин і високу міцність на розрив навіть за низьких температур, здатна заповнювати тріщини шириною до 2,5 мм, швидко сохне.

Aquastop Hydro 2k випускається в упаковці 20 кг. Термін зберігання в оригінальній упаковці — 2 роки.