Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Прапор Eskaro на горі Арагац

І знову друзі нашої компанії підкорюють нові гірські висоти. Цього разу вони розгорнули прапор Eskaro на найвищій точці сучасної Вірменії – горі Арагац (4090 м). Цей згаслий вулкан являє собою ізольований гірський масив на заході Вірменії і є найвищою горою всього Закавказзя.
 

Наші сміливі мандрівники, без спеціальної альпіністської підготовки, але з непоборною волею до перемоги, усупереч вітрам і туманам, які для Арагаца не рідкість, благополучно досягли вершини 25 липня 2016 р. На найвищій із чотирьох вершин Арагаца – північній, на висоті 4090 метрів, група наших однодумців і розгорнула «Прапор перемоги» - прапор Eskaro!

Один з учасників експедиції, Борис Прокоф'єв, поділився з нами враженнями:

- Незважаючи на «альпіністську простоту» сходження, це аж ніяк не просто прогулянка, коли йдеться про Північну вершину. Насамперед тому, що шлях до неї перегороджує кратер, який потрібно двічі перетинати (по дорозі туди й назад). Також у таких місцях мандрівників любить підстерігати «гірська хвороба», а наше сходження було «бліц», тобто без попередньої акліматизації. Але досягнута мета змушує забути про всі труднощі і дає змогу повною мірою насолодитися величчю і красою природи. В цьому випадку - чудовою природою древньої Вірменії!

Арагац, який дуже полюбився нашим друзям, дозволив пройти шлях до вершини, дозволив їм донести на вершину прапор Eskaro. Готовність до змін і сміливість відкриттів здатні розширити горизонти Вашого життя. Прапор Eskaro на горі Арагац - як символ мети нашої компанії: ми готові йти сміливо вперед, відкривати й розширювати нові горизонти. Коли ти чітко визначив свої цілі - гори! Дякуємо Арагац і учасників експедиції за можливість погостювати на вершині легендарної Вірменії.

 

Eskaro підкорює вершини! Уже 4 роки однодумці компанії Eskaro йдуть до намічених цілей, здобувають свої маленькі перемоги, долають усі нові висоти, розгортаючи на вершинах гір прапор Eskaro!

Нагадаємо, що наші друзі двічі здійснили сходження на вершину величного Ельбрусу - найвищу точку Росії і Європи: 2 серпня 2012 року (східна 5621 м) і 28 червня 2013 року (західна 5642 м) (http://boris-prok.livejournal.com/5881.html).

7 серпня 2013 року вони здійснили сходження на Білуху (східна 4506 м) – найвищу точку Алтайських гір (http://boris-prok.livejournal.com/6161.html).

14 червня 2014 року піднялися на найвищу точку Греції - гору Олімп (2917 м) (http://boris-prok.livejournal.com/6614.html), а 10 серпня того ж року – на другий за висотою вулкан Росії - гору Казбек (5033 м, Північна Осетія) (http://boris-prok.livejournal.com/6748.html).

22 лютого 2015 року підкорили найвищу точку Атлаських гір і Марокко - гору Тубкаль, заввишки 4167 м (http://boris-prok.livejournal.com/7136.html).