Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Об'єднання ТОВ "Ескаро Кемікал" і ТОВ "Столяр" (Оптиміст)

27 січня 2020 р. відбулося підписання Угоди про об’єднання двох великих лакофарбових компаній: ТОВ «Ескаро Кемікал» і ТОВ «Столяр», відомого на ринку, як компанія «Оптиміст». Було прийнято рішення, що об’єднана структура буде вести діяльність під назвою Eskaro.

 Нове об’єднання увійде до міжнародної групи компаній Eskaro Group AB, що володіє заводами з виробництва ЛФМ на території Росії, України, Білорусі, Естонії, Фінляндії.

 Переговори між підприємствами велися протягом двох років. Метою злиття є посилення позицій на ринку лакофарбових матеріалів, перш за все на ринку РФ. У результаті злиття обсяги виробництва об’єднаної компанії складуть приблизно 50 тис. тонн на рік.

 Збільшення обсягів продажів планується насамперед унаслідок інтеграції продукції об’єднаних торгових марок. Широкий діапазон відомих брендів: Латек, Оптиміст, Aura, Grover, Aquastop, Eskaro та ін. здатні перекрити всі цінові сегменти ринку декоративних ЛФМ Росії.

 Злиття двох компаній не передбачає зміни умов роботи з клієнтами й постачальниками. Об’єднання — це можливість зростання не тільки для нас як виробників, але і для наших партнерів.