Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка!

Шановні відвідувачі!

Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту!

Ми пропонуємо Вашій увазі нову продукцію, яка виготовляється на естонському заводі холдингу Eskaro Group AB.

Золото Eskaroэко.png

В асортимент Eskaro Group AB увійшли нові воднодисперсійні інтер'єрні фарби, які відповідають вимогам нормативів Ecolabel ЄС 

Отриманий сертифікат номер EU Ecolabel: EE/044/001, який дійсний до 31.12.2022.

У перелік нової продукції входять фарби лінійки Akzent і фарба Estella.

Akzent Sky (біла) – Глибокоматова (2) фарба з високою покривністю для стель. Стійкість до стирання - 3 клас за EN 13300.

Akzent Room (база А та TR) - матова (5) інтер'єрна фарба для сухих приміщень. Стійкість до стирання - 1 клас за EN 13300.

Akzent Kitchen (база А та TR) - матова (10) вологостійка особливо міцна інтер'єрна фарба. Стійкість до стирання - 1 клас за EN 13300.

Akzent SPA (база А) – Напівматова (35) фарба для приміщень з постійною вологістю. Стійкість до стирання - 1 клас за EN 13300.

Estella (база А) – Глибокоматова (2) інтер'єрна фарба одного шару. Стійкість до стирання - 2 клас за EN 13300. Покривність - 1 клас за EN 13300.

Фарби бази А та TR тонуються за системою Eskarocolor.

Нормативи Ecolabel ЄС пред'являють до воднодисперсійних фарб на етапі виробництва, застосування, експлуатації та утилізації більш жорсткі обмеження в їх екологічній безпеці та підвищені вимоги до їх якості в порівнянні із «звичайними» фарбами.

Умови придбання нової продукції Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі "Де купити" нашого сайту.