Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка!

Шановні відвідувачі!

Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі новий продукт - особливо стійку до забруднень матову фарбу для стін Cinderella, яка виготовляється на естонському заводі холдингу Eskaro Group AB.

Cinderella



Рисунок1.jpg

Cinderella – акрилова водорозріджувана фарба для сухих і вологих приміщень. Особливо рекомендується для дитячих кімнат, шкільних класів, готелів, кухонь та закладів громадського харчування. Фарба створена на основі спеціальної самозшивної дисперсії і наповнювачів на основі природного алюмосилікату з підвищеною твердістю. Прекрасно вкриває поверхню та утворює матове, гладке, щільне, непористе покриття. Володіє високою хімічною стійкістю, що перешкоджає проникненню складних забруднень, таких як фруктові соки, кава, чай, соуси, вино, фломастери тощо. Легко витримує стирання та багаторазове миття (вищий 1 клас за EN 13300). Паропроникна. Легко очищається від забруднень. Тонується за системою Eskarocolor в пастельні тони.

Умови придбання ESKARO Cinderella Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі "Де купити" нашого сайту.