Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка: Condor HausProff Radiator

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі акрилову водорозріджувану емаль для радіаторів Condor HausProff Radiator
Condor_Ukraine_Radiator_site.png
Condor HausProff Radiator призначена для заґрунтованих або раніше пофарбованих радіаторів та елементів систем опалення, заґрунтованих або раніше пофарбованих металевих поверхонь, а також дерев'яних та мінеральних поверхонь в сухих і вологих приміщеннях. Містить інгібітор миттєвої корозії. Не має неприємного запаху. Швидко висихає. Емаль Condor HausProff Radiator - глянсова. Можливе фарбування теплих (до +45°С) радіаторів. Стійка до високих температур (до +120°С). Добре миється (стійкість до мокрого стирання: 1 клас, ДСТУ EN 13300:2012). Надовго зберігає первісну білизну, блиск і зносостійкість. Хороша адгезія до різних типів поверхонь. Тонується в пастельні тони за системою Eskarocolor. Витрата: 6-10 м2/л (на 1 шар). Емаль Condor HausProff Radiator наноситься в 2 шари пензлем, валиком. 
Умови придбання Condor HausProff Radiator Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.