Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка: AURA Luxpro Remix Anticor

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі антикорозійну акрилову водорозріджувану емаль. AURA Luxpro Remix Anticor.
Anticor.png
AURA Luxpro Remix Anticor швидковисихаюча ґрунт-емаль об'єднує в собі властивості трьох матеріалів: перетворювача іржі, антикорозійної ґрунтовки, декоративної емалі. Без запаху. Для металевих поверхонь із залишками іржі товщиною до 70 мікрон без додаткового використання перетворювача іржі та антикорозійного ґрунтовки. Проникає в іржу, пасивує її, створює бар'єр для корозії, утворює високоміцну атмосферостійку матову декоративну плівку, забезпечує надійний довгостроковий захист металу. Не містить органічних розчинників, а також свинцю, хрому, ртуті та інших канцерогенних речовин. При нанесенні не утворює шкідливих, неприємних і пожежонебезпечних випарів. Для зовнішніх і внутрішніх робіт. Емаль наносити в 2 шари при внутрішніх та в 3 шари при зовнішніх роботах. Витрата: 9,5 м2/л на один шар. Емаль доступна в готових кольорах (9 шт.) згідно з асортиментом.
Умови придбання AURA Luxpro Remix Anticor Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де придбати нашого сайту.