Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинки! Biotol Home Spray и Biotol Home koncentrat

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі засіб для очищення від цвілі, лишайників, мохів і водоростей  «Eskaro Biotol home» (спрей).

Готовий до застосування, ефективний засіб для очищення від мікрофлори (цвілі, моху, лишайників і водоростей) пофарбованих, кам'яних, бетонних, керамічних, дерев'яних та інших поверхонь. Застосовується для знищення мікрофлори і профілактики її появи. Рекомендується для обробки поверхонь у приміщеннях з підвищеною вологістю: ванних кімнатах, кухнях, пральнях і т. д. Засіб також застосовується для обробки зовнішніх стін і віконних рам, цоколів будівель, карнизів, огорож балконів, шиферу та черепиці, архітектурних і меморіальних пам'ятників, огорож і плит і т. п. під час догляду і реставрації. Може використовуватися для профілактичної обробки поверхонь перед фарбуванням будь-якими типами лакофарбових матеріалів. Для внутрішніх та зовнішніх робіт. Спрей Eskaro Biotol home не містить сполук ртуті та інших важких металів, не має запаху; добре вбирається у пористу поверхню; не містить органічних розчинників; для внутрішніх і зовнішніх робіт; зручний для побутового застосування.



Пропонуємо Вашій увазі також засіб дляочищення від цвілі, лишайників, мохів і водоростей 
«Eskaro Biotol home» (концентрат).

Готовий до застосування, ефективний засіб для очищення від мікрофлори (цвілі, моху, лишайників і водоростей) пофарбованих, кам'яних, бетонних, керамічних, дерев'яних та інших поверхонь. Застосовується для знищення мікрофлори і профілактики її появи. Рекомендується для обробки поверхонь у приміщеннях з підвищеною вологістю: ванних кімнатах, кухнях, пральнях і т. д. Засіб також застосовується для обробки зовнішніх стін і віконних рам, цоколів будівель, карнизів, огорож балконів, шиферу та черепиці, архітектурних і меморіальних пам'ятників, огорож і плит і т. п. під час догляду та реставрації. Може використовуватися для профілактичної обробки поверхонь перед фарбуванням будь-якими типами лакофарбових матеріалів. Для внутрішніх та зовнішніх робіт. Засіб Eskaro Biotol home не містить сполук ртуті та інших важких металів, не має запаху; добре вбирається у пористу поверхню; не містить органічних розчинників; для внутрішніх і зовнішніх робіт; зручний для побутового застосування.


Умови придбання Biotol Home Spray и Biotol Home koncentrat Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажів, координати яких вказані в розділі «Де купити» нашего сайту.


ЦІКАВО ЗНАТИ.

Для боротьби з цвіллю і іншою шкідливою біологічною «рослинністю» споживачі, як правило, використовують спеціалізовані засоби, які можна придбати в будівельних магазинах і магазинах побутової хімії. Здійснюючи покупку таких засобів, споживач купує їх рівно таку кількість, яку він витратить «одноразово», і, звичайно, після використання залишки таких засобів (а також тару з-під них) викидає.

Спираючись на вищезазначене, компанія «Eskaro» пропонує споживачеві два протицвілевих (протигрибкових) засобів: «Biotol Home» і «Biotol Home 1:20». Обидва ці засоби не містять хлор. За своєю дією активні речовини, які використовуються в цих засобах, дуже схожі. Проте засоби відрізняються між собою фасуванням і концентрацією. Крім того, у концентрованого засобу трохи більш широкий спектр застосування (саме за рахунок його концентрованого стану).

Biotol Home» пропонується у вигляді готового до застосування засобу в тарі 0,5 л,
у якій замість кришки використовується ручний розпилювач (так звана «бризкалка»).
Засіб вже готовий до застосування, його зручно наносити методом розпилення, додаткові інструменти (пензель або валик) не потрібні. Якщо потрібно обробити поверхню, не доступну для розпилення, засіб можна наносити пензлем, валиком або губкою. Об’єм засобу «Biotol Home» 0,5 л призначений для нанесення на невелику площу поверхні – від 2 до 4 м. кв., тобто для виконання «локальних» робіт з боротьби з цвіллю (грибком). Саме для нанесення на таку невелику площу розрахований і сам ручний розпилювач. Якщо необхідно обробляти поверхню великих розмірів, то доцільніше використовувати валик або пензель-макловицю. Розпиляти ручною бризкалкою засіб на десятки квадратних метрів дуже складно, крім того від такої «роботи» просто втомиться рука. Таким чином, для обробки від 2 до 4 м. кв. покупцеві пропонується саме «Biotol Home» (тара 0,5 л). У більшості випадків, як раз саме такого розміру поверхню необхідно обробляти. Це, наприклад, віконні відкоси, кут в житловій кімнаті, кут у ванній кімнаті, кут в кухні, ділянка підлоги під пральною машиною або мийкою і т. д. - найбільш типові випадки застосування засобу всередині приміщення. Зовні приміщення такої кількості проти цвілевого засобу вистачить наприклад, для обробки невеликої ділянки поверхні цоколя, на який спускається водостічна труба, поверхонь під віконними сливами і т. д. - тобто ті невеликі ділянки, які перебувають у стані підвищеної вологості і де можливе утворення цвілі та грибка. За властивостями та дією «Biotol Home» можна порівняти із засобом від цвілі (без хлору) «AMSS» (ТМ Pufas), однак ціна «AMSS» вище на 30%.

Засіб «Biotol Home 1:20» пропонується в концентрованому вигляді в тарі 0,33 л.
Цей концентрат можна, після розведення його водою (у співвідношенні 1 частина засобу на 20 частин води), використовувати для тих же потреб і з тим же успіхом, що і готовий засіб «Biotol Home». Проте упаковка 0,33 л після розбавлення водою перетворюється в 6,6 літрів готового засобу, якого вистачає для обробки від 25 до 50 м. кв. поверхні. Тому засіб «Biotol Home 1:20» пропонується не для «локальних», а для більш масштабних, «будівельних» робіт з боротьби з цвіллю (грибком). Засіб «Biotol Home 1:20» рекомендується наносити валиком, пензлем-макловицею, а також побутовим (чи спеціалізованим) розпилювачем, але, звичайно ж, не «ручною бризкалкою». Крім того, концентрований стан проти цвілевого засобу «Biotol Home 1:20» дозволяє використовувати його для посилення протицвілевих (протигрибкових) властивостей водорозчинних будівельних матеріалів: ґрунтовок, штукатурок, шпаклівок, фарб, клеїв. Для цього рекомендується до 1 літр готового будівельного матеріалу додати 25-30 мл концентрату. Таким чином, упаковки «Biotol Home 1:20» 0,33 л достатньо для додавання в 13,5 літрів будь-яких водорозчинних будівельних матеріалів. Таке використання «Biotol Home 1:20» дозволяє скоротити час ремонтно-будівельних робіт, тому що виключається окремий етап обробки поверхні спеціалізованим протицвілевим (протигрибковим) засобом. Споживачеві не потрібно додатково купувати спеціалізовані матеріали, що містять протицвілеві добавки. За властивостями та дією «Biotol Home 1:20» можна порівняти із засобом для захисту від цвілі «Bio Ремонт» (ТМ Неомід), однак «Bio Ремонт» не можна використовувати як добавку в водорозчинні будівельні матеріали для додання їм протицвілевих властивостей.

Таким чином, перебуваючи в торговій точці на полиці поруч, два протицвілевих (протигрибкових) засоби: «Biotol Home» і «Biotol Home 1:20» різної розфасовки та концентрації взаємно доповнюють один одного і дозволяють «перекрити» весь можливий діапазон потреб покупця, перед яким стоїть завдання: подолати цвіль (грибок) або запобігти їх появі.