Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка!

Зразки пофарбування інтер'єрної фарби.

Шановні відвідувачі! Компанія «Эскаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі Зразки пофарбування.

выкрас_обратная сторона (для новости).jpg

Зразок пофарбування – готове до застосування кольорове пофарбування (30 см на 30 см), що виконано глибоко-матовою фарбою, для підбору кольору фарби для інтер'єру. Зразок виключає етап фарбування основи зразком фарби під час вибору кольору для фарбування приміщення. Зразок дозволяє оцінити, як колір гармонує з іншими відтінками у інтер'єрі при різному освітленні під різними кутами огляду в різний час доби. До основного кольору на зразку пофарбування пропонуються ще два додаткових кольори, які гармонійно поєднуються з основним кольором. Усі три кольори представлені на кольоровому постері в одному з варіантів інтер'єру. Зразки пофарбування рекомендовано використовувати для підбору кольору при тонуванні інтер’єрних фарб ТМ ESKARO та TM AURA LUXPRO.

Умови придбання Зразків пофарбування Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.