Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка!

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо до Вашої уваги акриловий лак для меблів AURA Triumf 10/90.

Aura_Ukraine_Triumf 10_web_512_2018.png Aura_Ukraine_Triumf 90_web_512_2018.png

AURA Triumf 10 та AURA Triumf 90 - водорозріджуваний акриловий шовково-матовий (10)/глянсовий (90) лак. Для нових і раніше пофарбованих дерев'яних меблів: стільці, столи, етажерки, шафи, полиці. Для стель та стін, оброблених деревиною, та інших елементів: дверей, віконних рам, плінтусів тощо. Для морених та пофарбованих поверхонь; для мінеральних поверхонь (бетонних, цегляних, оштукатурених, кам'яних тощо) при оздоблювальних роботах. Для творчості та дизайнерських рішень «hand-made». Утворює прозору, еластичну та міцну плівку. Надійно захищає поверхню від вологи та побутових забруднень. Стійкий до подряпин та стирання. Стійкість до мокрого стирання: 1 клас за ДСТУ EN 13300:2012. Не розтріскується та не жовтіє. Не має залишкової липкості. Швидко висихає. Машинне тонування за системою Eskarocolor. Лак наносити в 2-3 шари пензлем, валиком, розпилювачем. Витрата 8-14 м2/л на один шар. Не має неприємного запаху.

Умови придбання AURA Triumf 10/90 Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продаж, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.