Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка!

Шановні відвідувачі! Компанія «ЕСКАРО КОЛОР» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі акрилову водорозріджувану емаль для радіаторів Condor HausProff Radiator Matt.
Condor Radiator Matt 0.75L-2_1_1.jpg
Condor HausProff Radiator Matt - призначена для заґрунтованих або раніше пофарбованих радіаторів та елементів систем опалення, заґрунтованих або раніше пофарбованих металевих поверхонь, а також дерев'яних та мінеральних поверхонь в сухих і вологих приміщеннях. Містить інгібітор миттєвої корозії. Не має неприємного запаху. Швидко висихає. Емаль Condor HausProff Radiator Matt - матова. Можливе фарбування теплих (до +45°С) радіаторів. Стійка до високих температур (до +120°С). Добре миється (стійкість до мокрого стирання: 1 клас, ДСТУ EN 13300:2012). Надовго зберігає первісну білизну, блиск і зносостійкість. Хороша адгезія до різних типів поверхонь. Тонується в пастельні тони за системою Eskarocolor. Витрата: 6-10 м2/л (на 1 шар). Емаль Condor HausProff Radiator Matt наноситься в 2 шари пензлем, валиком. 
Умови придбання Condor HausProff Radiator Matt Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.