Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка!

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! 
Ми пропонуємо до Вашої уваги GROVER DYSPERBIT + у новому фасуванні 5 кг.
Dysperbit+.jpg

GROVER DYSPERBIT+ готова до застосування швидковисихна водно-дисперсійна бітумно-каучукова мастика, має властивості герметизувальних мікроемульсій і товстошарових бітумних покриттів.
SBS модифікована, унікальна молекулярна структура полімерів взаємодіє з бітумом, підвищуючи його гнучкість, еластичність і міцність у широкому діапазоні температур. Не плавиться за температури +100 °С. 
Можливе нанесення як на сухі, так і на вологі поверхні. Можна використовувати як ґрунтовку по OSB плитах перед укладанням бітумної черепиці (або бітумного підкладкового килима). Стійка до дощу через 5 годин після нанесення. За товщини шару 2 мм мастика має властивості гідроізоляції, надійно захищає від протікання. При зовнішньому утепленні покрівлі мастика може використовуватися як клей для пінополістиролу (EPS) й екструдованого пінополістиролу (XPS). Плівка гідроізоляції має гарну еластичність на вигин і високу міцність на розрив у широкому діапазоні температур. Легко наноситься як пензлем, так і розпилювачем Витримує розтріскування основи до 1 мм за температури до -25 °С. 
Без запаху. Швидко сохне.
Умови придбання GROVER DYSPERBIT+ Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.