Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка!

Шановні відвідувачі! Компанія «ЕСКАРО КОЛОР» рада повідомити про розширення асортименту!

Ми пропонуємо до Вашої уваги клей PUIDULIIM NIISKUSKINDEL B4.

D4

PUIDULIIM NIISKUSKINDEL B4 - вологостійкий клей на основі самозшивної дисперсії ПВА для столярних робіт. Клас вологостійкості D4 (стандарт EN 204/D4).

Цей продукт призначений для виготовлення й ремонту вікон, дверей, перил тощо; для виготовлення дерев’яних меблів, зокрема для кухні та ванної, для лазень і садових меблів, які будуть стояти просто неба. Також клей застосовується для монтажного склеювання ламінованих і паркетних підлогових покриттів, приклеювання натурального щитового паркету й паркетних підлогових покриттів. Використовується для виготовлення фанери. Можливо склеювання будь-яких інших деревних матеріалів. Клей В4 призначений для застосування в холодних пресах і ручного склеювання, а також для застосування в гарячих пресах для приклеювання шпону й ламінату до ДСП і МДФ. Клейовий шов можна фарбувати. Для внутрішніх і зовнішніх робіт і для приміщень із підвищеною вологістю. Без запаху, не містить органічних розчинників.

Умови придбання вам готові повідомити вам співробітники департаменту продажів, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.