Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка!

Шановні відвідувачі! Компанія «Эскаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі нову силіконову фарбу для довговічного захисту фасаду Akrit F Karbon.
Akrit F.png
Akrit F Karbon - матова силіконова фарба для довговічного захисту фасаду. Для відповідальних фасадних робіт. Для бетону, газобетону, азбестоцементу, обштукатурених поверхонь. Лугостійка (підвищена стійкість до високого pH). Можливо нанесення фарби на «свіжі» цементні поверхні вже через 12 годин. Рекомендована для фасадних теплоізоляційних систем («мокрих» утеплень) на основі мінеральної вати і пінополістиролу, для поверхонь, що піддаються частому впливу опадів (наприклад, цоколів), для використання в промислових зонах, приморських районах, місцевості з високим рівнем опадів. Фарба має хорошу адгезією і покривність. Створює рівномірне матове, атмосферостійке, довговічне, стійке до забруднення покриття. Має високу проникність для водяної пари і добре відштовхує воду. Тонується у пастельні кольори.
Умови придбання Akrit F Karbon Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.