Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка!

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту!
Ми пропонуємо до Вашої уваги покрівельну гідроізоляцію Grover Dysperbit+
dysperbit+.jpg
Grover Dysperbit+ це готова до застосування, водно-дисперсійна бітумно-каучукова мастика. Призначена для виконання безшовних покрівельних покриттів, армованих склотканиною, для відновлення й консервації старих покрівельних покриттів, руберойдових тощо, для виконання безшовного покрівельного покриття на одношаровій підкладці з рулонного покрівельного матеріалу. Grover Dysperbit+ використовується як обмазувальна гідроізоляція елементів плоскої покрівлі, для ґрунтування різних основ у розведенні з водою від 1:1 до 1:2. і як праймер під будь-які інші бітумні матеріали. Можливо використовувати як ґрунтовку по OSB плитах перед укладанням бітумної черепиці (або бітумного підкладкового килима).

Мастика Grover Dysperbit+ водно-дисперсійна, SBS модифікована, у якій унікальна молекулярна структура полімерів взаємодіє з бітумом, підвищуючи його гнучкість, еластичність і міцність у широкому діапазоні температур. Grover Dysperbit+ можна наносити на вологі поверхні. Мастика швидко сохне, стійка до дощу вже через 5 годин після нанесення. Не плавиться за температури до +100 °С. При зовнішньому утепленні покрівлі мастика може використовуватися як клей для пінополістиролу (EPS) й екструдованого пінополістиролу (XPS). Легко наноситься валиком, пензлем, можливе нанесення розпилювачем.

Умови придбання вам готові повідомити вам співробітники департаменту продажів, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.