Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка!

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту!
Ми пропонуємо до Вашої уваги Grover Dysperbit гідроізоляція для фундаментів.
dysperbit.jpg
Grover Dysperbit — водно-дисперсійна, бітумно-каучукова мастика, призначена для створення суцільної безшовної обмазувальної гідроізоляції підземної частини будівлі, для гідроізоляції підлоги по ґрунту, для ґрунтування різних основ у розведенні з водою від 1:1 до 1:2, використовується як праймер під будь-які інші бітумні матеріали, може бути використана для приклеювання пінополістиролу в системах ізоляції фундаментів. Мастика SBS модифікована, у якій унікальна молекулярна структура полімерів взаємодіє з бітумом, підвищуючи його гнучкість, еластичність і міцність у широкому діапазоні температур.

Grover Dysperbit можна наносити як на сухі, так і на вологі основи. За товщини шару 2 мм мастика має властивості гідроізоляції, надійно захищає від протікання. Плівка гідроізоляції має хорошу еластичність на вигин і високу міцність на розрив, здатна заповнювати тріщини завширшки до 1 мм.

Grover Dysperbit витримує розтріскування основи до 1 мм за температури до -25 °С. Мастика тиксотропна, під час нанесення не стікає з вертикальних поверхонь, можливе нанесення розпилювачем. Мастика не містить органічних розчинників і не руйнує пінополістирол. Без запаху. Швидко сохне.

Умови придбання вам готові повідомити вам співробітники департаменту продажів, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.