Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка: Aura Antiskimmel

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі Ефективний засіб проти цвілі Aura Antiskimmel.

Aura Antiskimmel. Ефективний засіб для профілактики і знищення цвілі на кам'яних, бетонних, оштукатурених, цегляних та інших пористих поверхнях, а також на пофарбованих, керамічних і дерев'яних поверхнях. Застосовується також для посилення фунгіцидних властивостей водно-дисперсійних фарб і ґрунтовок-концентратів. Об'єкти застосування: ванні кімнати, кухні, пральні, фасади, віконні рами, цоколі, карнизи, балкони і т. д. Може використовуватися для профілактичної обробки поверхонь перед фарбуванням будь-якими типами лакофарбових матеріалів. Для внутрішніх та зовнішніх робіт. Aura Antiskimmel не містить сполук ртуті та інших важких металів, не має запаху; не перешкоджає природному диханню поверхонь; добре вбирається у пористу поверхню; не містить органічних розчинників.







Умови придбання Aura Antiskimmel  вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажів, координати яких вказані в розділі «Где купить» нашого сайту..