Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка!

Новинка:

Шановні відвідувачі!

Компанія «ЕСКАРО Колор» рада повідомити про розширення асортименту.

Ми пропонуємо до Вашої уваги декоративну емаль «AURA Effect Metall».

13.jpg.png

AURA Effect Metall — декоративна емаль на водній основі для ефектної і яскравої художньо-декоративної обробки поверхонь. Емаль може застосовуватися на деревині, гіпсі, кераміці, вінілових або флізелінових шпалерах, мінеральних поверхнях, пінополістирольних виробах. Рекомендуємо використовувати як фінішне покриття по декоративних штукатурках: AURA Effect Metall додасть їм специфічний, оригінальний і неповторний блиск і підкреслить фактуру. AURA Effect Metall можна використовувати для суцільного фарбування, а також для фарбування окремих елементів декору.

Властивості емалі AURA Effect Metall дають змогу використовувати її для тонування водорозріджуваних лаків, наприклад AURA Aqua Lack або AURA Dekor Lack.

AURA Effect Metall можна використовувати в приміщеннях із нормальною вологістю й високими експлуатаційними вимогами. Висока стійкість емалі до мокрого стирання (1 клас за EN 13300) гарантує довгий термін служби покриття.

AURA Effect Metall продається в семи готових кольорах: золото, перлина, перламутр, хамелеон, бронза, метал, срібло.

Умови придбання AURA Effect Metall — декоративної емалі на водній основі — вам готові повідомити співробітники департаменту продажів, координати яких вказані в розділі «Де купити» нашого сайту.

DSC09222.jpg