Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка! Sauna Oil

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо вашій увазі засіб для захисту лазневих полиць «Sauna Oil»
в нових фасовках 0,25 л та 0,7 л.


Sauna Oil - це засіб на основі олійних складників для довготривалого захисту деревини від вологи та забруднень, призначений для чистих, раніше не оброблених або оброблених олією дерев’яних поверхонь сауни, що безпосередньо контактують зі шкірою людини. Поверхні: полиці, підголівники, лежаки, опори для попереку в лазнях, саунах, інфрачервоних кабінах тощо. Sauna Oil чудово просочує деревину та створює водо- та брудовідштовхувальний шар; надає м’якості та шовковистості поверхні; підсилює колір деревини та підкреслює її структуру; підвищує гігієнічність лазневих процедур; не порушує природного «дихання» деревини, не змінює характерний лазневий аромат деревини, оскільки не має запаху. Оброблені Sauna Oil поверхні менше нагріваються та їх легко утримувати в чистоті.



Умови придбання Sauna Oil вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажів, координати яких вказані в розділі «Де купити» нашого сайту.