Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка! KAPRAL SТ-16

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити
про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі
адгезійну кварцову ґрунтовку-фарбу KAPRAL SТ-16.

KAPRAL SТ-16 

призначена для підготовки поверхні до подальшого нанесення структурних матеріалів. KAPRAL ЅТ-16 наноситься на будь-які мінеральні основи (бетон, цементно-вапняні, цементно-піщані штукатурки, цегла тощо), а також на гладкі, міцні основи (гіпсокартон, тверді волокнисті плити, ДСП, фанеру тощо). KAPRAL ЅТ-16 зміцнює поверхню; збільшує адгезію структурних матеріалів до основи за рахунок створення міцної шорсткої структурної поверхні з дрібним візерунком; значно полегшує і здешевлює нанесення і моделювання фінішних структурних матеріалів; спрощує процес формування візерунка структурних декоративних штукатурок. KAPRAL ЅТ-16 має хороші паропроникність і водостійкість. Знижує загальну водовбирну здатність підкладки. Перешкоджає появі плям на поверхні штукатурок, обумовлених особливостями підкладки. Біла. Вирівнює колірний фон основи і підвищує покривність фінішного матеріалу. Колерується в пастельні тони. Для внутрішніх та зовнішніх робіт.

Використання KAPRAL ЅТ-16 зі структурною фарбою KAPRAL ЅТ-40:
Адгезійна кварцова ґрунтовка-фарба KAPRAL ЅТ-16 спрощує нанесення і здешевлює використання (за рахунок підвищення загальної покривності)
структурної фарби KAPRAL ЅТ-40.
Використовуючи ці два продукти разом (за допомогою валика) досить нанести один шар KAPRAL ЅТ-16 (з витратою 5 л/м2 (290 г/м2)) і далі один шар KAPRAL ЅТ-40 (з витратою 3 м2/л (290 г/м2)). Така витрата матеріалів для KAPRAL ЅТ-16 і KAPRAL ЅТ-40 рекомендується як в нетонованому, так і в затонованму вигляді.



Умови придбання KAPRAL SТ-16 Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажів, координати яких вказані в розділі «Де купити» нашого сайту.