Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

НОВИНКА! Kapral G17

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі універсальну ґрунтовку глибокого проникнення KAPRAL G17.

KAPRAL G17 - готова до застосування акрилова ґрунтовка. KAPRAL G17 призначена для ґрунтування і зміцнення пористих, чутливих до вологи, нерівномірно вбираючих і запилених основ перед фарбуванням латексними фарбами, приклеюванням шпалер, шпаклюванням, а також для ґрунтування фасадів перед фарбуванням латексними фарбами. Оброблювані поверхні: гіпсокартонні плити, бетон, газобетон, штукатурка, цегла, ДСП. і т. д. Для внутрішніх і зовнішніх робіт. KAPRAL G17 готова до застосування акрилова ґрунтовка глибоко проникає і зміцнює слабку основу. Покращує зчеплення оздоблювальних матеріалів з основою. Зменшує та вирівнює вбираючу здатність поверхні. Зменшує витрату наступного шару фарби. Не перешкоджає проникності парів. Молочно-біла, після висихання прозора, безбарвна. Без запаху. Витрата: 8-10м.кв/л. 


Умови придбання Kapral G17 Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.