Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка: Grover SWR 601

Шановні відвідувачі! Компанія «ЕСКАРО КОЛОР» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо до Вашої уваги Гідрофобізатор універсальний Grover SWR 601.

 Grover SWR 601 - готовий до застосування склад для поверхневої гідрофобізації всмоктуючих основ: мінеральних поверхонь всіх типів, штукатурок, поверхонь, пофарбованих фасадними в/д структурними та «гладкими» фарбами. На основі водорозчинних кремнійорганічних сполук. Призначення: фінішна обробка основ для надання їм водовідштовхувальних властивостей. Може також використовуватися для зимової консервації оштукатурених фасадів. Для зовнішніх та внутрішніх робіт. Не змінює та зберігає зовнішній вигляд (блиск та колір) поверхні. Запобігає появі висолювання. Підвищує теплоізоляційні властивості поверхні. Підвищує термін служби оздоблювальних матеріалів і будівельних конструкцій. Лугостійкий, можлива обробка свіжих цементних основ. Запобігає утворенню внутрішніх мікротріщин в мінеральних основах. Знижує можливість появи мікрофлори (цвілі та ін.) на поверхні. Перешкоджає забрудненню поверхні. Паропроникний, газопроникний. Без запаху.

Умови придбання Grover SWR 601 Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продаж, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.