Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка: Grover ASK 617

Шановні відвідувачі! Компанія «ЕСКАРО КОЛОР» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо до Вашої уваги Засіб для просочення та зміцнення бетону Grover ASK 617.

Grover ASK 617 – готовий до застосування водний розчин активних силікатів, каталізаторів та спеціально підібраних поверхнево-активних речовин для просочення та зміцнення бетону. Застосовується при зовнішніх та внутрішніх роботах для обробки бетонних підлог, стін та інших поверхонь (цоколі і вимощення, склади, цехи, майстерні, розливні виробництва, авторемонтні підприємства, паркування і гаражі, басейни водоочисних станцій та каналізаційні колодязі, тротуарна плитка тощо). Grover ASK 617 глибоко проникає в поверхню. Хімічно взаємодіє з вільним карбонатом кальцію цементу й повністю його перетворює, утворюючи щільну, подібну кременю, кристалічну структуру. Надає зносостійкість, водостійкість, хімічну стійкість, ударну міцність. У 5–10 разів знижує водопроникність. На 30-50 % підвищує твердість і зносостійкість бетону. Оброблена поверхня має стійкість до нафтопродуктів, більшості органічних кислот, жирів.

Умови придбання Grover ASK 617 Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продаж, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.