Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка:Гідроізоляційна мастика GROVER MW301

Шановні відвідувачі!
Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту!
Ми пропонуємо до Вашої уваги готову гідроізоляційну мастику GROVER MW301, виробництво якої розпочато на білоруському заводі холдингу Eskaro Group AB.
MW 301.png
Буклет Гровер МВ301.jpg
GROVER MW301 - однокомпонентна еластична гідроізоляційна мастика на основі акрилового латексу, призначена для суцільної обмазувальної гідроізоляції підлог і стін ванних кімнат, лазень, душових кімнат і інших вологих приміщень до їх облицювання плиткою. Може використовуватися на закритих балконах і терасах. Гідроізоляція виготовлена з використанням найбільш сучасних, а головне безпечних як для людини, так і для навколишнього середовища технологій. Мастика легко наноситься пензлем або валиком і швидко сохне, вже через 6 годин після нанесення останнього шару гідроізоляції, можна приклеювати облицювальну плитку. Покриття надійно захищає від протікань, може довго утримувати воду. Гідроізоляція може використовуватися в системі підлог з підігрівом, при цьому мастику наносити зверху стяжки підлоги. Гідроізоляція не застосовується для басейнів і для зовнішніх робіт. Не рекомендується використовувати гідроізоляцію в якості фінішного покриття, фарбувати фарбами і лаками. Гідроізоляційна мастика не призначена для гідроізоляції підвалів від ґрунтових вод. Один кілограм гідроізоляції дозволяє обробити 1,1 м2 поверхні при двошаровому нанесенні.
Умови придбання GROVER MW301 Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.