Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

НОВИНКА! Fasad Fort

Шановні відвідувачі! Компанія Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту. Ми пропонуємо Вашій увазі атмосферостійку матову акрилову фарбу для фарбування фасадів Aura Fasad Fort.
Фарба зручна в нанесенні. Має високу покривність та адгезію. Створює еластичне, стійке до мокрого стирання, паро проникне покриття. Надійно захищає фасад від інтенсивних атмосферних впливів  вологи. Надовго зберігає свої захисно-декоративні властивості на фасадах. Фарба Aura Fasad Fort застосовується по нових або раніше пофарбованих мінеральних основах, включаючи бетон, обштукатурені поверхні, цементно-волокнисті плити, силікатну цеглу. Використовується також для фарбування декоративних штукатурок та в системах теплоізоляції фасадів на основі мінеральної вати. Фарба не призначена для горизонтальних поверхонь, що перебувають під впливом води. Фарба Aura Fasad Fort може використовуватися також для внутрішніх робіт для фарбування стель та стін в приміщеннях з нормальною. Та підвищеною вологістю (для створення матового, стійкого до мокрого стирання покриття на мінеральних основах, гіпсокартоні, шпалерах під фарбування, ДВП, ДСП тощо. 



Умови придбання Aura Fasad Fort Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продаж, координат яких вказані в розділі «Де купити» нашого сайту.