Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка: ESKARO «HYDRO TAPE»

Шановні відвідувачі! Компанія «Эскаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі новий продукт армувальну стрічку для кутів і стиків "ESKARO «HYDRO TAPE", виробництво якої розпочато на українському заводі холдингу Eskaro Group AB.
NEW Hydro Tape.png
Армувальна стрічка «HYDRO TAPE» з білого поліпропілену товщиною 0,3 мм призначена для комплексного використання спільно з латексними обмазувальними гідроізоляціями Eskaro з метою підвищення загальної міцності гідроізоляційного покриття при деформаціях основи. Відмінно просочується латексними гідроізоляційними мастиками, має хорошу гнучкість, високу міцність. Забезпечує просте і зручне армування гідроізоляції на ділянках поверхні, які найбільш схильні до механічного впливу і деформації: щілинах і тріщинах, компенсаційних швах, стиках стін, внутрішніх і зовнішніх кутах стін, місцях виходу труб і сантехнічної арматури, місцях встановлення трапів для стоку води, з'єднаннях різнорідних будівельних матеріалів. Використання стрічки можливо на плоских поверхнях і об'ємних елементах. Теплостійкість стрічки: від -10 до +120 °C. Питома вага стрічки: 50 г/м2. Гарантійний термін зберігання не обмежений.
Умови придбання "ESKARO «HYDRO TAPE" Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.