Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка! Dekor Struktur mini

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі Готову до застосування структурну акрилатну фарбу Aura Dekor Struktur mini.

Aura Dekor Struktur mini – готова до застосування структурна акрилатна фарба для нанесення валиком. Призначена для створення декоративно-захисного покриття фасадів та інтер'єрів. Утворює матове рельєфне покриття з дрібним візерунком, стійке до атмосферних і механічних впливів. Для фарбування бетону, легкого бетону, міцної цементно-вапняної штукатурки, азбоцементу, силікатної цегли, гіпсокартону. Легко розкочується валиком. Має хорошу адгезію до основи. Має хороші водовідштовхувальні властивості та паропроникність. Добре вкриває поверхню, приховуючи дрібні нерівності. Можливе застосування для оздоблення інтер'єру не тільки як самостійного матеріалу, але і в різних поєднаннях (в комплексі з іншими декоративними лакофарбовими матеріалами (шпаклівками, лаками, фарбами, гладкими фарбами). Біла, колерується за системою Eskarocolor в пастельні тони. Без запаху.


Умови придбання Dekor Struktur mini вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажів, координати яких вказані в розділі «Де купити» нашого сайту..