Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка! Condor Kontakt Grund

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту продукції, що випускається під ТМ Condor в лінійці STANDARD! 

Ми пропонуємо Вашій увазі адгезійну ґрунтовку з кварцовим піском для невбираючих поверхонь Condor Kontakt Grund.
Condor Kontakt Grund призначена для створення шорсткої поверхні, забезпечує надійну адгезію при нанесенні важких штукатурок і шпаклівок, склеювальних сумішей, структурних матеріалів, а також при облицюванні керамічною плиткою. Застосовується для обробки щільних, глянцевих, невбираючих  та слабо вбираючих вологу мінеральних основ для створення проміжного зчеплювального шару перед нанесенням штукатурок (гіпсових, гіпсово-вапняних, вапняно-цементних тощо), структурних фарб та шпаклівок під час внутрішніх та зовнішніх робіт. Може використовуватися для обробки покриттів з керамічної плитки перед повторним облицюванням керамічною плиткою. Типи поверхонь: монолітні бетонні поверхні, керамічна плитка, гіпсокартон, поверхні, пофарбовані олійними та алкідними фарбами, тощо. Рівномірність нанесення ґрунтовки Condor Kontakt Grund додатково визначається за однорідністю кольору покриття (колір ґрунтовки – рожевий). Створює міцне і стійке до вологи покриття. Паропроникна. Без запаху. Для внутрішніх та зовнішніх робіт.

адгезійна грунтовка
Умови придбання Condor Kontakt Grund Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажів, координати яких вказані в розділі «Де купити» нашого сайту.