Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка: Condor Charisma 10/90

Шановні відвідувачі! 

Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо до Вашої уваги акриловий лак для меблів Condor Charisma 10/90.

Condor_Ukraine_Сharisma10_web_512_2019.png   Condor_Ukraine_Сharisma90_web_512_2019.png

Condor Charisma 10/90 - водорозріджуваний акриловий шовково-матовий (10)/глянсовий (90) лак. Для нових і раніше пофарбованих дерев'яних меблів: стільці, столи, етажерки, шафи, полиці. Для стель та стін, оброблених деревиною, та інших елементів: дверей, віконних рам, плінтусів тощо. Для морених та пофарбованих поверхонь; для мінеральних поверхонь (бетонних, цегляних, оштукатурених, кам'яних тощо) при оздоблювальних роботах. Для творчості та дизайнерських рішень «hand-made». Утворює прозору, еластичну та міцну плівку. Надійно захищає поверхню від вологи та побутових забруднень. Стійкий до подряпин та стирання. Стійкість до мокрого стирання: 1 клас за ДСТУ EN 13300:2012. Не розтріскується та не жовтіє. Не має залишкової липкості. Швидко висихає. Машинне тонування за системою Eskarocolor. Лак наносити в 2-3 шари пензлем, валиком, розпилювачем. Витрата 8-14 м2/л на один шар. Не має неприємного запаху.

Умови придбання Condor Charisma 10/90 Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продаж, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.