Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка! Beton Kontakt

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі адгезійну ґрунтовку з кварцовим піском для невбираючих поверхонь Aura Beton Kontakt.

Ґрунтовка Aura Beton Kontakt призначена для створення шорсткої поверхні, яка забезпечує надійну адгезію при нанесенні важких штукатурок і шпаклівок, склеювальних сумішей, структурних матеріалів, а також при облицюванні керамічною плиткою. Застосовується для оброблення щільних, глянсових, невбираючих і слабо вбираючих вологу мінеральних основ для створення проміжного зчеплювального шару перед нанесенням штукатурок (гіпсових, гіпсово-вапняних, вапняно-цементних і т.п.), структурних фарб і шпаклівок при внутрішніх і зовнішніх роботах. Може використовуватися для оброблення покриттів з керамічної плитки перед повторним облицюванням керамічною плиткою. Типи поверхонь: монолітні бетонні поверхні, керамічна плитка, гіпсокартон, поверхні, пофарбовані олійними та алкідними фарбами тощо. Рівномірність нанесення ґрунтовки Aura Beton Kontakt додатково визначається за однорідністю кольору покриття (колір ґрунтовки - рожевий). Створює міцне і стійке до вологи покриття. Паропроникна. Без запаху. Для внутрішніх і зовнішніх робіт.


Умови придбання Aura Beton Kontakt Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажів, координати яких вказані в розділі "Де купити" нашого сайту.