Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка! Aura Luxpro Remix Aqua

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту 

Ми пропонуємо до Вашої уваги акрилову декоративну емаль Aura Remix Aqua.

AURA Luxpro Remix Aqua – водорозріджувана глянсова емаль для декоративно-захисного фарбування дерев'яних і мінеральних, а також заґрунтованих металевих поверхонь. Для нових або раніше пофарбованих поверхонь. Утворює міцне покриття з високою білизною, хорошою зносостійкістю і еластичністю. Тонкошарова, зберігає структуру пофарбованої поверхні. Витримує перепади температури і вологості. Хороша адгезія до різних типів поверхонь, у тому числі до старих алкідних. Не розтріскується і не жовтіє. Стійка до багатократного миття (стійкість до мокрого стирання: 1 клас, ДСТУ EN 13300:2012) і очищення неабразивними миючими засобами. Не має залишкової клейкості. Швидко висихає. Біла. Тонується в пастельні тони. Машинне тонування за системою Eskarocolor. Ручне тонування пігментними пастами ТМ Aura. Емаль наносити в 2 шари пензлем, валиком або розпилювачем (включаючи безповітряний спосіб).

Витрата: 6–10 м.кв/л на один шар (залежить від типу і підготовки поверхні).

Не має неприємного запаху.

Для внутрішніх і зовнішніх робіт.



Умови придбання AURA Luxpro Remix Aqua Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продаж, координати яких вказані в розділі «Де купити» нашего сайта.

продукции, выпускаемой под ТМ Aura!

Мы предлагаем Вашему вниманию фасадный лак для камня Aura Dekor Lack.

Aura Dekor Lack - фасадный акриловый водоразбавимый лак для камня. Лак используется при наружных и внутренних работах для декоративной отделки и защиты минеральных поверхностей: натурального и искусственного камня, кирпича, клинкера, бетона, штукатурки и т.д. от атмосферных воздействий, загрязнений и проникновения влаги. Увеличивает срок эксплуатации фасадов. Особенно рекомендуется для обработки цоколя. Более 5 лет сохраняет защитно-декоративные свойства. Содержит воск. Препятствует образованию высолов, появлению и росту грибка (плесени, мха). Позволяет получить эффект «мокрого камня». Подходит для защиты интерьерных поверхностей, окрашенных водно-дисперсионными красками. Не имеет неприятного запаха. Расход: 8-12 м²/л (на однослойное покрытие). Рекомендуется нанесение 1-2 слоев лака. Объекты для применения лака: элементы фасадов и ограждений (цоколи, столбы), каменные террасы, облицовка натуральным и искусственным камнем, экстерьерные и ландшафтные элементы из камня, памятники, фасадная и интерьерная настенная плитка, облицовка каминов, каменные и окрашенные элементы декора помещений. Лак не предназначен для полов, для горизонтальных поверхностей вне помещений, для полированных и глазурованных материалов.