Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка: AURA Luxpro Remix Aqua 30

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо до Вашої уваги акрилову декоративну емаль AURA Luxpro Remix Aqua 30.
Remix Aqua 30.png
AURA Luxpro Remix Aqua 30 водорозріджувана напівматова емаль для декоративно-захисного фарбування дерев'яних і мінеральних, а також заґрунтованих металевих поверхонь. Для нових або раніше пофарбованих поверхонь. Утворює міцне покриття з високою білизною, хорошою зносостійкістю і еластичністю. Тонкошарова, зберігає структуру пофарбованої поверхні. Витримує перепади температури і вологості. Хороша адгезія до різних типів поверхонь, у тому числі до старих алкідних. Не розтріскується і не жовтіє. Стійка до багатократного миття (стійкість до мокрого стирання: 1 клас, ДСТУ EN 13300:2012) і очищення неабразивними миючими засобами. Не має залишкової клейкості. Швидко висихає. Біла. Тонується в пастельні тони. Машинне тонування за системою Eskarocolor. Ручне тонування пігментними пастами ТМ Aura. Емаль наносити в 2 шари пензлем, валиком або розпилювачем (включаючи безповітряний спосіб). Витрата 6–10 м.кв/л на один шар (залежить від типу і підготовки поверхні). Не має неприємного запаху. Для внутрішніх і зовнішніх робіт.
Умови придбання AURA Luxpro Remix Aqua 30 Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продаж, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.