Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка! AURA Luxpro Parkett Elit.

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі новий декоративний захисний лак для паркету AURA Luxpro Parkett Elit (глянсовий та напівматовий).


AURA Luxpro Parkett Elit поліуретановий водорозріджуваний лак.

Для міцно склеєного мозаїчного, штучного, торцевого, листового (пластинчастого) паркету. Для дерев'яної підлоги, дерев'яних сходових східців та перил. Для «плаваючих» підлог та підлог з підігрівом. Для всіх дерев'яних елементів інтер'єру (стільниці, меблі, вікна, двері тощо) та деревних матеріалів (ДВП, ДСП, МДФ, ОЅВ, корок тощо). Для нових або раніше пофарбованих поверхонь. Для внутрішніх робіт в житлових приміщеннях і приміщеннях з нормальною і підвищеною вологістю. Лак утворює міцну і еластичну прозору безбарвну плівку. Витримує інтенсивні стиральні механічні навантаження. Відмінно захищає поверхню від пошкоджень, забруднень (побутових забруднювачів) і проникнення вологи. 

 



Умови придбання AURA Luxpro Parkett Elit Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.