Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

НОВИНКА! Aura Luxpro Fin Spackel

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі готову до застосування акрилову шпаклівку для високоякісної обробки стель і стін Aura Luxpro Fin Spackel.

Шпаклівка легко наноситься і шліфується. Утворює ідеально гладку поверхню. Білосніжна після висихання. Має відмінну адгезію до основи. З шпаклівки Aura Luxpro Fin Spackel можливе створення нескладної структурної поверхні товщиною до 2 мм. Шпаклівка створює паропроникне покриття. Шпаклівка Aura Luxpro Fin Spackel призначена для суцільного, часткового та шовного шпаклювання стель та стін в сухих приміщеннях. Ідеально підходить для фінішного шпаклювання при вирівнюванні поверхні під фарбування тонкошаровими фарбами. Може використовуватися для заповнення невеликих нерівностей поверхні, поглиблень, щілин. Поверхні для нанесення: штукатурка, бетон, легкий бетон, гіпсокартонні плити, скловолокно і т.д.


Умови придбання Aura Luxpro Fin Spackel Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.