Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка! AURA Dekor Putz «баранець»

Шановні відвідувачі! Компанія Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо вашій увазі готову до застосування структурну штукатурку AURA Dekor Putz (баранець», зерно 1,5 мм).

AURA Dekor Putz - готова до застосування акрилова структурна штукатурка (типу «баранець», зерно 1,5 мм).
AURA Dekor Putz призначена для створення структурних покриттів на поверхнях стін фасадів та всередині приміщень, в тому числі на поверхнях, що піддаються високому експлуатаційному навантаженню (стіни сходових маршів та площадок, холів). Оброблювані поверхні: бетон,штукатурка, гіпсокартон, кам’яна кладка, азбоцемент, а також ДСП, ДВП, фанера. Для внутрішніх та зовнішніх робіт. AURA Dekor Putz («баранець», зерно 1,5 мм) легко наноситься та структурується, має гарну адгезію до основи. Одержуване покриття стійке до кліматичних впливів та агресивного промислового забруднення повітря. Штукатурка на містить розчинників, на виділяє шкідливих для здоров’я речовин. Не перешкоджає проникності парів. Біла. Комп’ютерне колерування: за системою Eskarocolor, ручне колерування: ПП Aura.
Без запаху.
Витрата: 2,4–2,8 кг/м². 


Умови придбання AURA Dekor Putz  («баранець», зерно 1,5 мм) Вам готови повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.