Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка! Aura Dekor Lack. Лак фасадний

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту продукції, що випускається під ТМ Aura!
З грудня 2015 року Ми пропонуємо Вашій увазі фасадний лак для каменю Aura Dekor Lack.

Aura Dekor Lack - фасадний акриловий водорозріджуваний лак для каменю. Лак використовується під час зовнішніх і внутрішніх робіт для декоративної обробки і захисту мінеральних поверхонь: натурального і штучного каменю, цегли, клінкеру, бетону, штукатурки і т. д. від атмосферних впливів, забруднень і проникнення вологи. Збільшує термін експлуатації фасадів. Особливо рекомендується для обробки цоколя. Понад 5 років зберігає захисно-декоративні властивості. Містить віск. Перешкоджає утворенню висолів, появи і росту грибка (цвілі, моху). Дозволяє отримати ефект «мокрого каменю». Підходить для захисту інтер'єрних поверхонь, пофарбованих водно-дисперсійними фарбами. Не має неприємного запаху. Витрата: 8–12 м2/л (на одношарове покриття). Рекомендується нанесення 1–2 шарів лаку. Об'єкти для застосування лаку: елементи фасадів і огорож (цоколі, стовпи), кам'яні тераси, облицювання натуральним і штучним каменем, екстер'єрні та ландшафтні елементи з каменю, пам'ятники, фасадна та інтер'єрна настінна плитка, облицювання камінів, кам'яні і пофарбовані елементи декору приміщень. Лак не призначений для підлоги, для горизонтальних поверхонь зовні приміщень, для полірованих і глазурованих матеріалів.



Умови придбання Aura Dekor Lack вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажів, координати яких вказані в розділі «Де купити» нашого сайту.