Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка! Antiskimmel Spray

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі готовий до застосування засіб для знищення цвілі, лишайників, моху і водоростей Aura Antiskimmel Spray.

Це ефективний засіб для профілактики і знищення мікрофлори (цвілі, мохів, лишайників і водоростей) на пофарбованих, кам'яних, бетонних, керамічних, дерев'яних і інших поверхнях. Застосовується для оброблення поверхонь в приміщеннях з підвищеною вологістю: ванних кімнатах, кухнях, пральних тощо. Засіб також застосовується для оброблення зовнішніх стін і віконних рам, цоколів будівель, карнизів, огорож балконів, шиферних і черепичних дахів і т.д., а також архітектурних і меморіальних пам'ятників, огорож і плит і т.п. при догляді та реставрації. Може використовуватися для профілактичного оброблення поверхонь перед фарбуванням будь-якими типами лакофарбових матеріалів. Для внутрішніх і зовнішніх робіт. Aura Antiskimmel spray не містить сполук ртуті та інших важких металів, не має запаху; не перешкоджає природному диханню поверхонь; добре вбирається в пористу поверхню; не містить органічних розчинників; для внутрішніх і зовнішніх робіт.


Умови придбання Aura Antiskimmel spray вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажів, координати яких вказані в розділі «Де купити» нашого сайту.