Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка! Akrit F Silicone

Шановні відвідувачі! Компанія «Эскаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту! Ми пропонуємо Вашій увазі нову фарбу для мінеральних і обштукатурених фасадів Akrit F Silicone (виробництво Эскаро Естонія).


Akrit F Silicone глибокоматова акрилова, модифікована силіконовими смолами фарба для відповідальних фасадних робіт. Для бетону, газобетону, азбестоцементу, обштукатурених поверхонь. Рекомендована для фасадних теплоізоляційних систем («мокрих» утеплень) на основі мінеральної вати і пінополістиролу, для поверхонь, що піддаються частому впливу опадів (наприклад, цоколів), для використання в промислових зонах, приморських районах, місцевості з високим рівнем опадів. Фарба має хорошу адгезією і покривність. Легко розкочується, приховує дрібні тріщини. Створює рівномірне матове, атмосферостійке, довговічне, стійке до забруднення покриття. Має високу проникність для водяної пари і добре відштовхує воду внаслідок вмісту силікону. Тонується у світлі (пастельні) і насичені кольори.

 





Умови придбання Akrit F Silicone Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.