Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Нам 11 років!

11years2.png

11 років життя! 11 років роботи! 11 років боротьби!
Життя - це боротьба за існування! Так колись сказав Чарльз Дарвін, досліджуючи походження видів.
Сьогодні нашому лакофарбовому заводу Eskaro виповнилось 11 років. Ми б хотіли замовити салют, шампанське та цукерки, щоби це свято було схоже за своєю пишністю на святкування нового 2021 року, коли ми всі, разом із цілим світом, пройшли важке випробування і з надією дивились у майбутнє. Але нашу надію відклали на декілька років сумні події. І, святкуючи зараз день народження, ми можемо тільки процитувати слова Вінстона Черчілля, які він сказав під час другої світової війни: "Мені нема чого запропонувати вам, крім крові, мозолів, сліз та поту".
Але ми можемо сказати, що наша надія не зруйнована, а тільки трохи відтермінована. І вона, наче глина після обробки вогнем, стане тільки міцнішою!
А свята, салюти та веселощі - то ми ще встигнемо!
Наша робота не обмежується лише виживанням у лихоліття. Ми прагнемо постійного вдосконалення, якості та інновацій. Наші співробітники - це наш найцінніший актив, їх професіоналізм та відданість справі дають нам змогу підтримувати високий стандарт якості в кожному виготовленому продукті.
Сьогодні, у день нашого народження, ми з гордістю спостерігаємо наш минулий шлях, але водночас дивимось у майбутнє з надією та оптимізмом. Ми переконані, що перед нами відкриваються нові можливості та горизонти, і готові йти вперед із впевненістю у своїх силах.
Вітаємо всіх співробітників, партнерів та друзів нашого заводу з цим важливим святом! Давайте разом рухатися вперед, долаючи всі перешкоди на шляху до успіху та процвітання!
З любов'ю, Ваш ESKARO!