Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Нам 10 років!

nam10rokiv.jpg
Ми хотіли Вам поставити питання, як Ви гадаєте, що сьогодні за день, але картинка зробила спойлер. Нам 10 років! 10 років!!! Якби наш завод був би дитиною, він би вже пішов у 4 клас. Ми впевнені, що для багатьох із вас — це буде "Ого, вже 10 років". Згадали приказку "Як швидко ростуть чужі діти"?
Але для нас це було не просто 10 років. Для нас це 3650 днів перемог, звершень, невдач та досягнень. Скільки ж було всього за ці десять років...
Ми б так хотіли його відсвяткувати — дати Вам знижку, як роблять інші мережі, купити феєрверк, торт, шампанське... Але, зазирнеш у соцмережі, поспілкуєшся з друзями, колегами, клієнтами і якось зникає бажання святкувати. Якесь свято зі сльозами на очах.
Ми твердо вирішили, що не святкуватимемо! Відсвяткуємо потім. Разом з усією країною. Коли над Хрещатиком буде наш... Наш святковий салют після слів президента "Ми перемогли". І тоді наш подарунок всій країні та всім Вам буде в тому, що ми забезпечимо всю Україну фарбами для відновлення нашої Батьківщини. Від Ужгорода до Луганська, від Чернігова до Севастополя.
Тому, в цей день, ми хочемо побажати собі та Вам усім – головне залишайтеся живими та неушкодженими, все інше відновимо та відбудуємо разом.