Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Конкурс дитячого малюнку

Кажуть, що діти – це наше майбутнє!

Але насправді у наших дітей своє власне майбутнє, а ми з вами їх минуле. І щоб залишити у наших дітей маленький приємний спогад про нас, компанія Eskaro вирішила разом зі Школою ліцеєм Чорноморський провести конкурс дитячого малюнка.

Теми конкурсу ми обрали не випадкові. Нам дуже хотілося побачити як наші Українські діти 1-4 класів бачать наше мирне майбутнє, тому для них була вигадана тема - «Неймовірна мирна Україна».

А для дітей, які трохи старші, ми вирішили обрати тему, завдяки чому ми зможемо побачити неймовірну, та мирну Україну. Тема їх малюнків була – «В єдності – сила».

До нас та наших партнерів надійшло дуже багато чудових робіт. Деякі роботи викликали біль у серці, від того яким чуйним та чудовим бачать мир у нашій Україні. Особливо коли розумієш, що їм доводиться бачити зараз навколо, під час їх перших кроків на шляху до власного та незалежного життя. А деякі роботи навпаки, викликали у нас дуже приємні відчуття своїми різноманітними барвами та душевною теплотою, які автори вклали у малюнки.

Серед багатьох представлених малюнків журі відібрало 21 роботу переможців, автори яких отримали пам’ятні подарунки від Eskaro.

Компанія Eskaro висловлює велику подяку учасникам конкурсу і адміністрації ліцею!

Запрошуємо і вас подивитись ці малюнки на власні очі, та відчути всю палітру різноманітних емоцій!

konkurs_risunka.jpg
Переглянути всі роботи які приймали учать у конкурсі можна за посиланням.