Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Команда Eskaro в Сочі

Зимові Олімпійські ігри 2014 - найбільші міжнародні спортивні змагання, що проходять у російському місті Сочі з 7 по 23 лютого 2014 року. З моменту вибору Столиці Олімпійських ігор у липні 2007 року в Краснодарському краї було розгорнуто масштабне будівництво спортивних та інфраструктурних об'єктів. Зараз, коли Олімпіада в самому розпалі, настав час висвітлити скромний внесок компанії Eskaro в підготовку до спортивного свята.

Ми пишаємося тим, що підрядні організації, яким довірили оздоблення Олімпійських об'єктів, вибрали саме наші лакофарбові матеріали. Так, гості "Гірського Кластера" з грудня 2012 р. користуються залізничною станцією в селищі Есто-Садок*. Розроблений фахівцями інституту «Мосгипротранс» вокзал - будова елегантної архітектури, вдало вписується в ландшафт долини річки Мзимти. Станція розташована на висоті 1000 метрів над рівнем моря. Будівля вокзалу - не тільки приваблива, але міцна будова: несучі конструкції виконані з монолітного залізобетону і розраховані на сейсмічні впливи силою до 9 балів. Площа внутрішніх приміщень станції - 10 255 кв.м; при їх обробці використовувалися вітчизняні та імпортні фарби: Kapral P-32, Aura Golfström, Eskaro Akrit 4.

 © http://infocenter2014.ru/

Розташований неподалік від Червоної Поляни і в сорока кілометрах від Адлера курорт «Роза Хутір» став ще зручнішим для шанувальників гірськолижного спорту. На території курорту в липні 2013 р. відкрил свої двері новий чотиризірковий готель класу "комфорт" на сто шістдесят два номери. Готель «Golden Tulip Роза Хутір» став у Росії другим об'єктом, що входить в мережу Golden Tulip. Площа внутрішніх приміщень готелю - 18 000 кв.м; при їх оздобленні використовувалися фарби: Kapral P-42, Aura Nord.


© http://www.goldentuliprosakhutor.com/

Гості "Приморського Кластера" мають можливість комфортно розміститися в 1000 номерів п'ятизіркового оздоровчого комплексу класу "комфорт" - "Дагомис", розташованого в 12 км від центру м. Сочі. Реновація головного 27-поверхового корпусу комплексу проходила з квітня 2010 р. по серпень 2013 р. і торкнулася понад 120 000 кв.м. внутрішніх приміщень. Для їх оздоблення застосовувалися фарби Kapral P-32, AURA Isberg, AURA Satin 3.


© http://www.dagomys.ru/

Ми в черговий раз дякуємо всім, хто вибрав наші матеріали, за надану довіру і бажаємо всім олімпійських успіхів!

Естосадок (Есто-Садок; эст. Eesti Aiake) — село в Краснополянському селищному окрузі Адлерського району міста-курорту Сочі, Краснодарський край, Росія. Заснований 1886 році як селище Естонське (Естонка) 36 естонськими сім'ями. Тим приємніше, що під час оздоблення залізничної станції використовувались матеріали, вироблені нашими талліннськими колегами.