Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Фарби ТМ Aura на муралах

Не так давно в побуті з’явилося нове слово: «мурал», а на стінах міських будівель почали виникати незвичні й часом несподівані картини.
Мурал, або стінопис (англ.: «mural», mural painting) — це різновид монументального мистецтва, живопис на архітектурних спорудах та інших стаціонарних основах, фреска. І якщо раніше фресками прикрашали храми й палаци, то зараз художники всього світу вийшли на простори вулиць і площ.
Для оформлення фасадів, без сумніву, потрібні фарби особливої якості, які не будуть відшаровуватися, вигоряти від сонця або змиватися дощами, тобто потрібні фасадні фарби. Безумовно, можна купувати готові фарби в аерозольних балончиках. Однак майстри вважають за краще використовувати фасадні фарби з можливістю тонування.
Стінописи «Дівчина у вишиванці» (Чернівці, Університетська, 24) та «Подолянка» (Хмельницький, Подільська, 9/1) виконані фасадними фарбами Fasad Expo і Fasad Fort (ТМ Aura), затонованими за допомогою системи машинного тонування Eskarocolor.

1.jpg

2.jpg
Автори робіт, сім’я Питчуків з Івано-Франківська, переконані: «Фарби — фасадні, дощ їх не змиє, мороз не знищить, тому малюнок буде довго милувати око».