Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

День захисту дітей

Компанія Eskaro Україна провела низку заходів, приурочених до дня захисту дітей. Адже саме в дітях ми хочемо бачити реалізацію своїх бажань і надій, мріємо, щоб вони росли здоровими і щасливими.

31 травня. Одесса. Екскурсія учнів п'ятих класів ліцею № 53 на завод Eskaro

Компанія Eskaro 31 травня запросила на свій завод в Одесі учнів 5-А і 5-В класів Одеського ліцею № 53 з метою провести пізнавальну екскурсію і привітати з дитячим святом, що настає. Школярі зацікавлено слухали розповідь про технологію виробництва, хімічні процеси під час виготовлення фарби, про лабораторні випробування. Особливе захоплення учнів викликала складська техніка, яка забезпечує п’ятиярусне збереження продукції на складі.

Незабутні враження школярі отримали, побачивши, наскільки автоматизований процес фасування продукції в тару, поклейка етикетки, закупорювання кришкою, палетування. Учні побачили офісні приміщення, де працюють співробітники компанії. Учителі були приємно здивовані тим, що велике виробництво може утримуватися в такій чистоті і порядку. У кінці екскурсії дітям були вручені практичні подарунки і зроблено фото на тлі заводу на пам'ять.

Компанія Eskaro виражає вдячність учителям п’ятих класів, які різнобічно розвивають своїх учнів, у тому числі знайомлячи з виробництвами Одеського регіону.






1 червня. Дніпропетровськ. Програма для дітей в гіпермаркеті «Епіцентр» 

Компанія Eskaro 1 червня в гіпермаркеті Епіцентр К в Дніпропетровську взяла активну участь в розважальній програмі, присвяченій Дню захисту дітей. Переможцям конкурсів вручалися призи від Eskaro, акварельні фарби та альбоми для малювання. Батьки змогли не лише познайомитися із споживчими властивостями продукції ТМ Aura, ТМ Eskaro і зробити покупки, але і порадувати своїх дітей. 





2 червня. Одеса. Парк 411 батарея

На 411 батареї в день захисту дітей традиційно проводиться барвисте і цікаве свято, де виступають танцювальні і музичні колективи, представляють свою діяльність творчі гуртки, діти можуть прийняти участь в конкурсах і проявити свої здібності. У зв’язку з погодними умовами в Одесі цього року свято було перенесене на вересень. Проте в парку зібралася велика кількість дітей і батьків. Щоб створити святковий настрій у дітей і підтримати батьків, компанія Eskaro дарувала кожній дитині повітряні кульки.Настрій був створений, діти були щасливі гуляти з батьками в парку з кулькою в руці від компанії Eskaro. Про це говорять їх численні посмішки! Компанія Eskaro Україна поздоровляє усіх дітей! Ростіть розумними і веселими!