Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Aura Mattlatex і Aura Fasad Expo

Шановні відвідувачі! Компанія «Ескаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту!
З вересня 2015 року фарбу для стелі та стін, що миється, «AURA Mattlatex» і універсальну фарбу для фасадів та інтер'єрів «AURA Fasad Expo» можна придбати не тільки в білому кольорі – базіА, а також і в «транспарентному» варіанті – базі TR.
Після випуску TR-баз фарб «AURA Mattlatex» і «AURA Fasad Expo» кількість можливих кольорів (відтінків) для колерування кожної з цих фарб (при використанні тонувальної системи «Eskarocolor») збільшилася більш ніж в 2 рази.

База А – це біла база фарби (містить білий пігмент), яка може бути використана як біла фарба чи може бути заколерована. При колеруванні «білих» фарб можливо отримати тільки пастельні (неяскраві, ненасичені) тони.
База TR - це база фарби, що не містить білого пігменту и призначена для колерування фарби в яскраві і насичені кольори, які неможливо отримати при тонуванні звичайних фарб білого кольору. База TR не використовується без попереднього колерування.



Умови придбання «AURA Mattlatex, базаTR» і «AURA Fasad Expo, база TR» Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані у розділі «Де купити» нашого сайту.