Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

3 травня - День Сонця

Починаючи з 1994 року, з ініціативи Європейського відділення Міжнародного товариства сонячної енергії (МТСЕ), 3 травня відзначається Міжнародний день Сонця.

Свято було засноване з метою привертання уваги суспільства до можливостей використання відновлюваних джерел енергії. Для людства дуже важливо, що сонячна енергія є екологічною, тобто не має побічних ефектів для атмосфери.
У рамках святкування Дня Сонця проводиться безліч заходів: виставки й зустрічі, конкурси, змагання, на яких демонструються новітні досягнення науки й техніки, що використовують сонячну енергію. У школах влаштовуються конкурси шкільних проектів і малюнків на тему використання сонячної енергії і дбайливого ставлення до природних ресурсів та екології Землі.

Компанія Eskaro до цього свята приурочила подарункові акції на фарбу Akzent Room.
Крім відмінних споживчих властивостей (висока покривність, легкість нанесення, можливість вологого прибирання тощо), Akzent Room має дуже важливу особливість: для виробництва фарби використана нова технологія заміщення пігменту двоокису титану, що суттєво зменшило викид шкідливих речовин в атмосферу.

На упаковці фарби стоїть знак екомаркування. Це означає, що цей продукт має найдоброзичливіші властивості для довкілля й мінімальну концентрацію шкідливих речовин.
Фарба Akzent Room рекомендується для фарбування стель і стін у житлових і офісних приміщеннях — дитячих та ігрових кімнатах, дитячих установах, кабінетах, бібліотеках, вітальнях, спальнях та інш.

Room_700x1400mm_150dpi_UKR_preview.jpg Листовка.jpg