Наші
відеоматеріали

Eskaro Ukraine входить
до міжнародної групи
Eskaro Group AB

Новинка! Grover AM1

Шановні відвідувачі! Компанія «Эскаро Колор» рада повідомити про розширення асортименту продукції під ТМ Grover!

З червня 2017 року ми пропонуємо Вашій увазі готовий до застосування Засіб для знищення цвілі, лишайників, мохів і водоростей Grover AM1.


Grover AM1 - ефективний засіб для профілактики і знищення мікрофлори (цвілі, моху, лишайників і водоростей) на пофарбованих, кам'яних, бетонних, керамічних, дерев'яних та інших поверхнях. Застосовується для обробки поверхонь у приміщеннях з підвищеною вологістю: ванних кімнатах, кухнях, пральнях тощо. Засіб також застосовується для обробки зовнішніх стін і віконних рам, цоколів будівель, карнизів, огорож балконів, шиферних та черепичних дахів тощо, а також архітектурних і меморіальних пам'ятників, огорож і плит тощо при догляді і реставрації. Може використовуватися для профілактичної обробки поверхонь перед фарбуванням будь-якими типами лакофарбових матеріалів. Для внутрішніх та зовнішніх робіт. Grover AM1: не містить сполуки ртуті та інших важких металів, не має запаху; не перешкоджає природному диханню поверхонь; добре вбирається у пористу поверхню; не містить органічних розчинників; для внутрішніх і зовнішніх робіт. Витрата: 4-8 м²/л.

Умови придбання Grover AM1 Вам готові повідомити співробітники Департаменту Продажу, координати яких вказані в розділі Де купити нашого сайту.